Keurmerken

Mazda GT-M Line: tot € 5.985,- voordeel

Profiteer nu van maximaal € 5.985,- voordeel op één van de zeer rijk uitgeruste GT-M Line modellen van Mazda.

Stap je in de Mazda2, dan ervaar je de luxe van een hoger segment. De Mazda2 biedt een klasse meer. Profiteer nu van een rijk uitgeruste Mazda2 met de gelimiteerde GT-M Line uitvoering met maar liefst € 2.795,- voordeel.

Bij de ontwikkeling van de Mazda CX-3 zijn geen concessies gedaan. Kies daarom met hoofd én hart. Voor rijplezier én veiligheid. Voor design én techniek. Zoek je een extra complete uitvoering, kies dan voor de Mazda CX-3 GT-M Line met € 2.524,- voordeel.

De Mazda CX-5 is ontworpen zonder concessies. Zo combineert de Mazda CX-5 krachtig met zuinig. De gelimiteerde Mazda CX-5 GT-M Line voegt daar een rijke uitrusting met € 5.985,- voordeel aan toe.

De GT-M Line is in een beperkte oplage verkrijgbaar, dus kom snel langs in onze showroom en ervaar de luxe en het comfort van deze exclusieve uitvoering zelf. Uiteraard behoort een overtuigende proefrit tot de mogelijkheden.

* Prijzen inclusief BPM, BTW en kosten voor tenaamstelling en rijklaar maken, maar exclusief eventuele kosten voor metallic/mica lak. Prijswijzigingen voorbehouden. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties.