Keurmerken

Zakelijk: gratis opties en BOSE speaker

NU: Gratis dealeropties tot €1.000,-

De nieuwe Mazda3 2017 en Mazda6 2017 zijn standaard al rijk uitgerust. Om het voor jou als zakelijke rijder nóg interessanter te maken om Mazda te rijden bieden wij je nu tot €1.000,- aan gratis dealeropties aan. Bovendien ontvang je een Bose SoundLink® Mini II Bluetooth® speaker cadeau zodat je, net als in jouw Mazda, ook thuis van uitstekend geluid kunt genieten.

Kies je voor de Mazda3 2017 dan ontvang je €750,- aan gratis dealeropties cadeau. Bij de Mazda6 2017 ontvang je maar liefst €1.000,- aan dealeropties. Deze aanbieding geldt tot 31 maart 2017, dus wees er snel bij!

Mazda zakelijk actie

Profiteer van dit schitterende aanbod en ontvang naast gratis dealeropties de Bose SoundLink® Mini Bluetooth® speaker voor thuis cadeau. Deze stijlvolle speaker ter waarde van €229,95 heeft een strak design en staat prachtig in elk huis. Highlights van deze speaker zijn:

  • Groots geluid voor een complete luisterervaring
  • Draadloos en ultra compact
  • Te koppelen met smartphone, iPad of ander Bluetooth apparaat
  • Oplaadbare accu voor een speelduur tot 10 uur

Actievoorwaarden

Deze actie geldt op alle Mazda modellen die zakelijk worden aangeschaft of waarvoor een zakelijk leasecontract wordt afgesloten. De actie geldt tot 31 maart 2017 en voertuigen dienen voor die datum geregistreerd te zijn. Het afgebeelde model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties.