Keurmerken

Drive Together Proefrit Event: 11-13 mei

Drive Together met de nieuwe Mazda CX-5
In februari 2012 maakte men voor het eerst kennis met de Mazda CX-5. Dit werd niet alleen de introductie van een geheel nieuw model, maar ook het startsein voor de SKYACTIV-technologie van Mazda. De daarop volgende jaren werden alle modellen uitgerust met deze technologie en ook het zogenaamde KODO-design deed zijn intrede. De 6e generatie Mazda’s was geboren!

Mazda is hiermee een nieuwe weg ingeslagen en met overweldigend resultaat. De modellen en technieken zijn inmiddels overladen met honderden prestigieuze prijzen. Ook de verkoopaantallen bleven niet achter. Zo waren er in 2011 4.727 registraties gedaan en in 2016 waren dat er maar liefst 8.781!

In 2017 gaat Mazda de volgende stap zetten en wel met de introductie van de nieuwe Mazda CX-5. Het doet ons plezier u te kunnen melden dat deze vanaf 11 mei aanstaande bij ons in de showroom te bezichtigen is. Uiteraard is er voor u direct een auto beschikbaar om een proefrit te maken.

Er is nog meer! 
Wij hebben namelijk van ieder Mazda-model inmiddels de 2017-versie binnen. De afwerking van de auto’s, in met name het interieur, is naar een nog hoger niveau gebracht. Tevens is nu iedere Mazda standaard uitgerust met G-Vectoring Control. Wat dit is? Kom dat zelf ervaren. Wel kunnen wij u alvast verklappen dat het behoorlijk bijdraagt aan het Jinba-Ittai gevoel. Met andere woorden; mens en auto worden één, het gevoel van Drive Together!

Drive Together Proefrit Event
Reden voor ons om een spetterend Drive Together Proefrit Event te organiseren van donderdag 11 tot en met zaterdag 13 mei. Alle modellen zijn dan beschikbaar voor een proefrit. Van de Mazda2 tot aan de Mazda6 en van de CX-3 tot de MX-5 RF. Wilt u een specifiek model rijden, dan is reserveren aan te bevelen zodat de auto voor u klaarstaat. Voor de Mazda CX-5 verzoeken wij dat door middel deze link te doen. Voor onze andere modellen (CX-5 op donderdag) kunt u telefonisch of per e-mail reserveren: (023) 55 43 838 of verkoop@h-klomp.nl.

Uiteraard kunt u dan ook profiteren van de aantrekkelijke acties. Wanneer u tijdens dit weekend een nieuwe auto aanschaft dan ontvangt u van ons een BBQ-workshop! Zo verrast u uw familie en vrienden de komende zomer met uitmuntende BBQ-vaardigheden!

Kortom: kom dat zien, kom dat beleven. Tot 11, 12, of 13 mei!