Keurmerken

Drive Together Proefrit Event: 11-13 mei

Drive Together met de nieuwe Mazda CX-5 In februari 2012 maakte men voor het eerst kennis met de Mazda CX-5. Dit werd niet alleen de introductie van een geheel nieuw model, maar ook het startsein voor de SKYACTIV-technologie van Mazda. De daarop volgende jaren werden alle modellen uitgerust met deze technologie en ook het zogenaamde […] Meer »

90 jaar Hartgerink en Klomp

1926 -2016: 90 Jaar Hartgerink en Klomp Huidig directeur René Klomp komt met een grote ordner onder zijn arm aangewandeld en bladert snel naar een van de onderste vellen. “Kijk hier staat het: 1926 is Hartgerink en Klomp begonnen op de hoek van de Hoofdvaart in Nieuw-Vennep. Als garagebedrijf, rijwiel- en motorrijwielhersteller en elektrotechnisch bedrijf. […] Meer »

‘Daihatsu Terugkomdag’: 5 november

Op zaterdag 5 november organiseren wij speciaal voor alle bezitters en bestuurders van een Daihatsu de ‘ Daihatsu Terugkomdag‘. Om er zeker van te zijn dat u de komende winterse omstandigheden veilig en vertrouwd met uw Daihatsu op weg kunt, zien wij u graag terug voor een winterinspectie. Wij controleren uw Daihatsu op 15 cruciale […] Meer »

Open dag: zaterdag 29 oktober

Op zaterdag 29 oktober, van 12.00 tot 17.00 uur, organiseren wij speciaal voor onze (Vakgarage) klanten een open dag. Wellicht is het reeds bekend bij, maar sinds 1 juli jl. is onze vestiging Vakagarae Klomp Hoofddorp aan de Wijkermeerstraat gesloten. Alle werkzaamheden zijn per die datum overgaan naar de Opaallaan 22-26. Om u en onze nieuwe […] Meer »

EK Honkbal powered by Hartgerink en Klomp

Tijdens het EK Honkbal op het terrein van Hoofddorp Pioniers zijn wij wederom partner in mobiliteit. Gedurende het toernooi stellen wij diverse Mazda’s ter beschikking voor het vervoer van VIP’s en overige personen. Het toernooi duurt van 9 t/m 18 september. Klik hier voor meer informatie, kaartverkoop en het speelschema van het Nederlands team. Wilt u […] Meer »

Sponsoring Ruben Wijnia in MAX5-cup

Op 18 oktober 2015 werd kennis gemaakt met Steef van der Plank van SP Support en waren zowel Steven als ik direct enthousiast over een samenwerking. SP Support is een professioneel team met zeer veel ervaring in het racen in o.a. de Mazda Cup. Professionaliteit, ambitie en ook de noodzakelijke uitstekende sfeer zijn aanwezig. Besloten […] Meer »

Activiteiten Klomp Hoofddorp naar Hartgerink en Klomp

Velen van u hebben het nieuws inmiddels al vernomen, maar voor wie het ontgaan is: per 1 juli jl. hebben wij voor de continuïteit van ons bedrijf de activiteiten van Vakgarage Klomp aan de Wijkermeerstraat stopgezet. Alle activiteiten hebben wij inmiddels bij Vakgarage Hartgerink en Klomp aan de Opaallaan 22-26 in Hoofddorp onder gebracht. Meer »

Krasjesdagen wederom groot succes!

Afgelopen vrijdag en zaterdag waren bij Hartgerink en Klomp weer de ‘Krasjesdagen’. Tijdens deze dagen kon men terecht voor het herstellen van kleine schades aan de auto, tegen aantrekkelijke tarieven. Door grote belangstelling in voorgaande jaren, was besloten om dit jaar twee dagen in te plannen voor het ontdoen van krassen en deukjes. En ook […] Meer »

Boekuwzending.com rijdt Fiat Ducato

Onlangs is deze verlengde bedrijfswagen afgeleverd.Wat is de bus gaaf geworden zeg, de Fiat Ducato van Boekuwzending.com. ‘Wij wilden naast een praktische bedrijfswagen ook echt een eyecatcher hebben voor ons bedrijf,’ vertelt Rik Balder van Boekuwzending.com. ‘Met deze bedrijfswagen gaan wij kleine pakketten vervoeren in regio Haarlemmermeer. Pakketjes welke een snelle levering nodig hebben.’ Door deze […] Meer »

Twee VW GTE voor Verstraten & Partners

Op de valreep. Enige tijd geleden was Verstraten & Partners op zoek naar een partner voor al haar vraagstukken op het gebied van haar mobiliteit. Via een wederzijdse relatie is contact gelegd met Hartgerink en Klomp wat uiteindelijk resulteerde in een nauwe samenwerking. Verstraten & Partner is deskundig in alle facetten van accountancy. Onder meer […] Meer »