Keurmerken

Onderhoud van alle merken voertuigen

In onze werkplaats is geen uitdaging te groot voor het onderhoud van alle merken auto, camper of bedrijfswagen. Voor elk mobiliteitsprobleem bieden wij een oplossing.

Gedurende de garantietermijn van uw auto bent u gebonden aan voorgeschreven preventieve fabrieksonderhoud van Mazda en Fiat Professional. Alleen zo blijft de fabrieksgarantie van kracht. Als officieel service dealer van Mazda en Fiat Professional kunnen wij dit onderhoud perfect voor u verzorgen.

Vakgarage voor onderhoud van alle merken

Is de garantieperiode op uw auto echter verstreken, dan bieden wij u het voordelige onderhoudssysteem van Vakgarage. Het Vakgarage onderhoudsysteem is onafhankelijk van het merk u rijdt en speciaal op maat gemaakt voor auto’s, bedrijfswagens en campers welke niet meer in de fabrieksgarantie vallen. U bepaalt zelf welke vorm van onderhoud u wilt en de kosten zijn vooraf al duidelijk.

Maar naast het uitvoeren van preventief onderhoud van alle merken zijn wij ook gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van de airco, het (vierkant) uitlijnen van voertuigen en Erkend schadeherstel.

U ziet het. Ook voor het onderhoud van alle merken zijn wij uw partner in mobiliteit.

Hartgerink en Klomp, partner in mobiliteit

Hartgerink en Klomp, partner in mobiliteit, is een bedrijf waar de wens van u als klant nog steeds centraal staat. Op het gebied van aanschaf en onderhoud van uw mobiliteit kan bij ons praktisch alles, zolang u het maar kenbaar maakt. Door onze jarenlange ervaring in de autobranche weten wij precies wat goed is voor uw auto, bedrijfswagen of camper en wat wij u te bieden hebben.

Als officieel dealer van Mazda, service dealer van Daihatsu en partner van Truckland (Fiat Professional) bieden wij een compleet gamma aan personen- en lichte bedrijfswagens. Daarnaast is onze werkplaats door het universele Vakgarage merkonafhankelijk zodat wij elk merk auto, bedrijfswagen of camper kunnen onderhouden.

Vanaf 2010 is Hartgerink en Klomp door de BOVAG gecertificeerd als ‘Erkend Duurzaam’ en officieel partner van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Het certificaat ‘Erkend Duurzaam’ toont dat wij als bedrijf in alle facetten van de bedrijsvoering duurzame verbeteringen hebben doorgevoerd. Zelfs het complete wagenpark rijdt, in samenwerking met het Fair Climate Fund, klimaatneutraal.

Hartgerink en Klomp voor het onderhoud van alle merken