Keurmerken

Mazda onderhoud

Bij Hartgerink en Klomp denken wij niet alleen aan uw auto maar ook aan u. Bij ons kunt u rekenen op professioneel Mazda onderhoud tegen een concurrerende prijs. Zo blijft de fabrieksgarantie van kracht en uw auto prettig, betrouwbaar en veilig rijden. De voordelen van het Mazda onderhoud:

  • Onderhoud op maat
  • Transparante prijzen
  • Getrainde monteurs met de juiste uitrusting
  • Digitaal Serviceregister

Voor nieuwe Mazda’s is er nu de ALL-IN onderhoud service voor een vast bedrag per maand. Klik hier voor meer informatie.

Mazda onderhoud

Fabrieksgarantie Mazda

Bij aankoop van een nieuwe Mazda ontvangt u een uitgebreide fabrieksgarantie van uw Mazda dealer. Zo kunt u er zeker van zijn dat u altijd op uw auto kunt vertrouwen bij het voorgeschreven Mazda onderhoud. Deze Mazda fabrieksgarantie is 3 jaar geldig tot een maximum van 100.000 km. De normale slijtageonderdelen zijn niet opgenomen in deze garantie.

Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid aanvullend op uw huidige fabrieksgarantie*, 12 of 24 maanden extra garantie** bij te kopen. Dit betekent dat u tegen zeer gunstige voorwaarden tot het einde van het 4e of 5e jaar onbezorgd kunt doorrijden, zonder kilometerbeperking. Ook buiten de fabrieksgarantie kunt u zich hiermee vrijwaren van onaangename reparatiekosten. U kunt op elk moment tijdens de standaard garantieperiode een optionele Mazda Plus Garantie nemen.

* Vanaf 3 jaar of 100.000 km (wat het eerst komt). ** Voor rijscholen en taxi’s gelden afwijkende voorwaarden.