Keurmerken

Onderhoud Fiat bedrijfswagens

De onderdelen van uw Fiat Professional zullen na verloop van tijd of na een bepaald aantal gereden kilometers nagekeken of vervangen moeten worden. Daarom voeren wij periodiek en preventief het onderhoud Fiat bedrijfswagens uit om uw auto in topconditie te houden.

Naleving van de aanwijzingen van het geprogrammeerd onderhoudsschema betekent het optimaliseren van de prestaties en het brandstofverbruik van uw voertuig. We adviseren u het onderhoud aan uw auto niet uit te stellen en de aangegeven periodieke controles door ons uit te laten voeren.

De kosten en de werkzaamheden voor de onderhoudsbeurt van uw Fiat Professional zijn vooraf vastgesteld in scherpe all-in pakketprijzen. U weet van tevoren waar je aan toe bent en komt dus nooit voor verrassingen te staan.

Onderhoud Fiat

Garantie

Bij de aankoop van uw nieuwe Fiat Professional is een garantie van 24 maanden inbegrepen die ingaat vanaf de afleverdatum en geen kilometerbeperking heeft. Deze garantie biedt dekking van het voertuig tegen fabricagefouten, die gratis zullen worden verholpen met behulp van originele of gereviseerde onderdelen.

Werkzaamheden onder garantie worden uitgevoerd door de Fiat Professional Servicecentra en omvatten:

  • reparatie of vervanging van het defecte onderdeel;
  • arbeid die nodig is voor de vervanging of reparatie;
  • levering van verbruiksmaterialen die nodig zijn om de reparatie onder garantie uit te voeren.