Keurmerken

Erkend Schadeherstel

Schade aan uw voertuig is al vervelend genoeg. Daarom nemen wij met erkend schadeherstel graag de lasten uit uw handen. Als Erkend Schadehersteller van Schade Garant werken wij conform de eisen van de fabriek en maken wij gebruik van originele onderdelen, ongeacht het merk auto, camper of bedrijfswagen. Op onze herstelwerkzaamheden geven wij uiteraard garantie, zodat u zeker weet dat uw voertuig weer in topconditie is.

Echter verzorgen wij u niet alleen het schadeherstel, maar ook de administratieve afhandeling. U kunt na het herstel het voertuig weer ophalen en heeft geen zorgen meer over de bekende papierwinkel. Het enige wat u hoeft te doen, is contact met ons op te nemen wanneer u schade heeft.

Ruitreparatie

Heeft u een pitje of een barst in uw voorruit, ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze monteurs zijn speciaal opgeleid om deze schades perfect te herstellen. Afhankelijk van uw polisvoorwaarden van de verzekering is deze reparatie veelal gratis.

De tip van onze monteurs: Rij niet te lang door met een pitje in uw voorraam. Door de wisselingen van warm naar koud, kan dit pitje veranderen in een barst. Kom daarom snel langs en laat dit pitje herstellen.

Is schadeherstel noodzakelijk, bel 023-5543838 of mail naar schade@h-klomp.nl.

Erkend schadeherstel Hartgerink en Klomp