Keurmerken

Leasen of financieren

Leasen of financieren! Wat is voor u als ondernemer de beste optie? Voor elke ondernemer bieden wij een persoonlijke oplossing voor het leasen of financieren van auto’s en lichte bedrijfswagens. Ongeacht of u starter bent of al jaren een eigen bedrijf heeft.

Leasen

Als officieel Mazda dealer en partner van Truckland kunnen wij u aantrekkelijk merklease bieden voor Mazda en Fiat Professional. Merklease weet als geen ander juist die producten en diensten aan te bieden die u als zakelijk rijder nodig hefbt. Wanneer u overweegt om één of meerdere Mazda’s te leasen voor uw bedrijf is merkenlease in combinatie met Hartgerink en Klomp de perfecte zakelijke partner, ondersteund door de gespecialiseerde kennis van het netwerk die het wagenpark en uw bedrijf direct ten goede komen.

Bij de keuze voor deze operational lease rijdt u tegen vaste maandelijkse tarieven een nieuwe Mazda of Fiat bedrijfswagen. Het onderhoud is immers inbegrepen. Deze manier van leasen is een goede optie wanneer u geen ruimte heeft om grote financiële investeringen te doen, maar wel een betrouwbaar vervoersmiddel nodig heeft.

Financieren

Naast de mogelijkheid van operational lease bieden wij u financial lease. Wanneer u bij een zakelijk aanschaf van auto of bedrijfswagen gaat voor zekerheid en een gespreide betaling, dan biedt een financiële leasevariant uitkomst: de ideale manier om geldstromen minimaal en overzichtelijk te houden.

Wij kunnen u uitvoerig informeren over de diverse mogelijkheden om een nieuwe auto of bedrijfswagen zakelijk te financieren. Denk hierbij aan informatie over looptijd, maandlasten of rentebedragen. Zelfs voor starters, zzp’ers, eenmanmszaken en overige zelfstandigen hebben wij oplossingen.

Wilt u meer informatie over zakelijk rijden en het leasen of financieren, neemt u gerust contact met onze account manager via 023-5543838 of mail naar zakelijk@h-klomp.nl.

leasen of financieren van auto of bedrijfswagen