Keurmerken

Lichte bedrijfswagens van Fiat Professional

De lichte bedrijfswagens van Fiat Professional (tot 3.500 kg) zijn echte allrounders met een verrassende veelzijdigheid.

bedrijfswagens van Fiat Professional

Hieronder staan de vele mogelijkheden per model voor maatwerk op een rijtje. Voor iedere bedrijfstak is er een geschikte Fiat Professional bedrijfswagen. Van innovatief koeltransport met zonnepanelen tot zware ladingen met verhoogde laadvermogens: de robuuste en betrouwbare bedrijfswagens van Fiat Professional zijn geschikt voor iedere klus.

Fiat Fiorino

Fiat Doblo

Fiat Talento

Fiat Ducato

Financieren

Wanneer u bij aanschaf van een zakelijke auto of bedrijfswagen gaat voor zekerheid en een gespreide betaling, dan biedt een leasevariant uitkomst: de ideale manier om geldstromen minimaal en overzichtelijk te houden. U kunt de keuze maken uit:

  • Financial lease: een zakelijke financiering waarbij u uiteindelijk eigenaar van de auto wordt.
  • Operational lease: een zakelijke financiering met ook het onderhoud waarbij de lease- maatschappij eigenaar van de auto blijft.

Kom langs en laat u uitvoerig informeren door onze adviseurs welke mogelijkheden er zijn of klik hier.

Onderhoud

De onderdelen van uw bedrijfswagen zullen na verloop van tijd of na een bepaald aantal gereden kilometers nagekeken of vervangen moeten worden. Daarom voeren wij periodiek en preventief het onderhoud uit om uw auto in topconditie te houden. Dus ook het onderhoud van uw bedrijfswagen tot 3.500 kg kunnen wij voor u verzorgen. Klik hier voor meer informatie.

Wilt u direct contact? Bel dan met onze adviseur zakelijk: 023-5543840 of mail naar zakelijk@h-klomp.nl.

Financieringen - Let op, geld lenen kost geld