Image
Covid-19

COVID-19 update

MAATREGELEN CORONA - COVID-19 VIRUS

Geachte relatie,

Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD.
De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats.

Image
stay safe 2

Wij hebben de volgende maatregelen getroffen:

Voor onze bezoekers van de showroom zijn wij gesloten, wij mogen u niet in de showroom ontvangen, maar wel buiten bij ons op de parkeerplaats of bij u voor de deur. Dit geldt voor proefritten in onze nieuwe auto's, occasions of afleveringen. Wij kunnen ter plekke ook eventueel uw in te ruilen auto taxeren.

•    Onze medewerkers zijn extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto. Na elk contact met uw auto wassen zij hun handen.

Voor onze bezoekers van de werkplaats voor reparatie, onderhoud en APK geldt; wij verzoeken u indien mogelijk uw auto alleen te brengen en te halen en niet tijdens de werkzaamheden te wachten binnen het pand. Tenzij het niet anders kan, maar dan op minimaal 1,5 meter van de andere bezoekers van ons bedrijf. U kunt ook gebruik maken van onze vervangend vervoer oplossingen of haal en brengservice. Vraag ons naar de mogelijkheden en de voorwaarden.

•     Onze medewerkers zijn extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto. Na elk contact met uw auto wassen zij hun handen.

•     Bij eventuele geluiden (rammeltje of iets dergelijks) in uw auto, zal de monteur wel een korte proefrit maken. Echter samen met de klant rijden, doen we op dit moment niet. Als we door omstandigheden het geluid niet kunnen waarnemen, zal hier een nieuwe afspraak voor gemaakt moeten worden wanneer de maatregelen gunstiger voor ons allen zijn.

•     Hoest u of bent u verkouden? Dan verzoeken wij u om uw afspraak te verzetten.

 

 

Hoe de situatie de komende tijd zich ook ontwikkeld, willen wij u zo goed en veilig mogelijk helpen.

Zo zorgen we er samen voor dat u ook nu onbezorgd mobiel blijft.

Hartelijk dank voor uw aandacht en sterkte toegewenst in deze vervelende situatie.

Met vriendelijke groet,

Team Hartgerink en Klomp