Image
corona

Coronavirus

MAATREGELEN CORONA - COVID-19 VIRUS

Geachte relatie,

Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD.
De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats.

Image
stay safe

Wij hebben de volgende maatregelen getroffen:

Wij verzoeken u indien mogelijk uw auto alleen te brengen en te halen en niet tijdens de werkzaamheden te wachten binnen het pand. Tenzij het niet anders kan, maar dan op minimaal 1,5 meter vanaf de andere bezoekers van ons bedrijf. Maar u kunt ook gebruik maken van onze vervangend vervoer oplossingen of haal en brengservice. Vraag ons naar de mogelijkheden en de voorwaarden.

•     Onze medewerkers zijn extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto. Na elk contact met uw auto wassen zij hun handen.

•     Bij eventuele geluiden (rammeltje of iets dergelijks) in uw auto, zal de monteur wel een korte proefrit maken. Echter samen met de klant rijden, doen we op dit moment niet.

•     Als we door omstandigheden het geluid niet kunnen waarnemen, zal hier een nieuwe afspraak voor gemaakt moeten worden.

•     Hoest u of bent u verkouden? Dan verzoeken wij u om uw afspraak te verzetten.

•     Om fysiek contact te vermijden willen wij u vragen de sleutels op de balie neer te leggen en te betalen met uw pinpas. Als dit niet mogelijk is wordt het contact bij iets aanpakken tot het minimum beperkt.

 

 

Hoe de situatie de komende tijd zich ook ontwikkeld, willen wij u zo goed en veilig mogelijk helpen.

Zo zorgen we er samen voor dat u ook nu onbezorgd mobiel blijft.

Hartelijk dank voor uw aandacht en sterkte toegewenst in deze vervelende situatie.

Met vriendelijke groet,

Team Hartgerink en Klomp