Image
Mazda MX-5

Missie en Visie

Missie

Wij geven onze klanten persoonlijke aandacht en oprechte interesse, waardoor onze klanten blij verrast zijn en het met enthousiasme doorvertellen.

 

Visie

Hartgerink en Klomp – het voelt als thuiskomen
Partner in mobiliteit 
Ruim 90 jaar geleden gestart als reparateur van alles met een motortje, zijn we doorgegroeid tot een echte partner in mobiliteit. Bij ons kan werkelijk alles op het gebied van mobiliteit, zolang je het maar kenbaar maakt. 


Op alle vlakken willen we behulpzaam zijn en we kunnen je helpen met het juiste advies. Dit kan met de huidige technologie ook op afstand, zelfs het inlezen van nieuwe software in de auto. (connect car) 


Of het nu gaat om een personenwagen, een bedrijfsauto, uw onderhoud of (schade)reparatie, onze medewerkers geven persoonlijke aandacht om u van het beste advies te voorzien. Het automerk maakt voor ons niet uit. De filosofie van Mazda is voor ons leidend, het moet Verbonden, Verassend, Persoonlijk en Gemakkelijk zijn. 


Hier zien we kansen:
Als wij één van de beste (Mazda) dealers willen blijven, zullen we mee moeten veranderen en nog meer voor gemak moeten zorgen. Dus haal en brengservice, internet showroom 24 uur per dag open, dropbox voor uw auto, 24 uur bereikbaar voor vragen en korte wachttijden. (snelheid)


Wij zullen verwachtingen overtreffen, door niet alleen in gemotoriseerd vervoer te voorzien, maar zeker ook elektrisch en daarnaast ook fietsplannen en wellicht zelfs horeca en/of sport.  
De sfeer van thuiskomen, gezelligheid en bij alles wat we doen werken we vanuit de gedachten van de klant, want dat zit in ons DNA. 

 

Kernwaarden:

- Aandacht

- Professioneel

- Vertrouwen