Image
Mazda2 Style Selected hero 2020

Private Lease

Kies je voor Mazda Private Lease, dan kies je voor zekerheid met het ‘keurmerk private lease’. Je hebt voor een vast bedrag per maand all-in rijplezier. Zorgeloos, want je hoeft niet meer na te denken over zaken als afschrijving, wegenbelasting en verzekeringen. Mocht je hulp nodig hebben, dan heb je een vast aanspreekpunt bij je Mazda dealer. Daarnaast heb je de keuze uit alle modellen en uitvoeringen. Zo rijd je altijd in een gloednieuwe Mazda die perfect bij jou past.

Private Lease Highlights

Er zijn veel voordelen aan private leasen via Mazda Private Lease. Bekijk ze hieronder! Heb je nog vragen? Dan kan je altijd bij ons terecht.

Highlight Sleutel

Je rijdt een gloednieuwe Mazda

Vast aanspreekpunt

Altijd een vast aanspreekpunt

Highlight calculator

Geen (grote) eenmalige investering

Scherp tarief geen hoge investering

Scherp all-in tarief* - alleen nog tanken

Highlight Offerte

Alles is geregeld - volledig ontzorgd

Private lease aanbiedingen

Scherpe private lease tarieven voor diverse modellen.

Image

Mazda CX-5

Private lease p.m. vanaf
469
Image

Mazda CX-30

Private lease p.m. vanaf
385
Image

Mazda3

Private lease p.m. vanaf
375
Toon alle uitvoeringen
Image
Mazda CX-3 GT-M in Soul Red

Mazda CX-3

Private lease p.m. vanaf
365
Image

Mazda CX-30

Private lease p.m. vanaf
385
Image

Mazda CX-5

Private lease p.m. vanaf
469
Image
MX-30_intro_soulred

Mazda MX-30

Private lease p.m. vanaf
299
Image

Mazda MX-5

Private lease p.m. vanaf
499
Image

Mazda MX-5 RF

Private lease p.m. vanaf
530
Image

Mazda2

Private lease p.m. vanaf
275
Image

Mazda3

Private lease p.m. vanaf
375
Image

Mazda6

Private lease p.m. vanaf
525

OVERZICHTELIJK MAANDBEDRAG MAZDA PRIVATE LEASE

Interesse in Mazda Private Lease? Weet dan dat Mazda Leasing het jou zo gemakkelijk mogelijk maakt om onbezorgd te kunnen genieten. Een belangrijk onderdeel hiervan is het vaste lage maandbedrag waarin de meeste autokosten zijn opgenomen. Onder de voorwaarden en beperkingen van de leaseovereenkomst, neemt Mazda Leasing de onderstaande kosten voor gebruik van het voertuig voor haar rekening:

  • Motorrijtuigenbelasting
  • Kosten van reparatie en regulier onderhoud van het voertuig
  • Premie voor een verzekering van aansprakelijkheid voor schade aan derden (Wettelijke Aansprakelijkheid of WA-verzekering)
  • Premie van een verzekering of de kosten van het treffen door de leasemaatschappij van een voorziening voor eventuele schade aan het voertuig door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade)
  • Kosten van pechhulp
  • Kosten van vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 48 uur of na een kortere periode indien dat in de Aanvullende Voorwaarden bepaald is
  • Eventueel andere kosten, indien dat is bepaald in het leasecontract

 

Kortom, je hoeft alleen nog te tanken!

Private lease voorstel aanvragen

Interesse in Mazda Private Lease? Vul dan onderstaand formulier in. 

  • 1. Huidige: Mijn wensen
  • 2. Mijn gegevens

Mijn keuze

Placeholder

Selecteer een model

Selecteer een uitvoering
Selecteer een kilometrage
Selecteer een looptijd
0,00
Selecteer een kleur
0,00
Totaal per maand
0,00

Veelgestelde vragen

Welke modellen zijn er beschikbaar bij Mazda Leasing?

Het actuele aanbod van Mazda Leasing is hier te vinden.

Is Mazda Leasing aangesloten bij Stichting Keurmerk Private Lease?

Ja. Een Private Lease contract via Mazda Leasing voldoet aan alle eisen en normen zoals opgesteld door Stichting Keurmerk Private Lease. 

Hoe herken ik dat het product voldoet aan de eisen vanuit Stichting Keurmerk Private Lease?

Wanneer het product voldoet aan alle eisen en normen zoals opgesteld door Stichting Private Lease vindt u de logo’s van het Keurmerk terug op alle offerte- en contract documenten. Wanneer het product van de aanbieder is gecertificeerd door de Stichting Keurmerk Private Lease, kent deze aanbieder een deelnemerspagina op de website van de stichting. Daarnaast ontvangt u bij elk Private Lease aanbod de Algemene Voorwaarden Private Lease zoals opgesteld door Stichting Keurmerk Private Lease. Deze voorwaarden vindt u hier.

Wat doet Stichting Keurmerk Private Lease?

Het Keurmerk Private Lease hoort bij Stichting Keurmerk Private Lease. Stichting Keurmerk Private Lease wil de consument beschermen. Dankzij het keurmerk weet u bij welke partij u veilig en verantwoord een auto kunt leasen. Wij maken graag heldere afspraken. Zodat u precies weet waar u aan toe bent. Het keurmerk geeft dit weer. Wij zijn ervan overtuigd dat het belangrijk is dat u als consument tevreden bent. Samen zorgen we ervoor dat u veilig, verantwoord én vertrouwd kunt rijden in uw private leaseauto! Meer informatie over Stichting Private Lease kunt u hier terugvinden.

Kan ik een proefrit maken met een vergelijkbaar model?

Ja, dit is mogelijk. Wij helpen u graag verder, neem contact op voor de mogelijkheden.

Welke opties zijn beschikbaar op Mazda modellen?

De beschikbare opties verschillen per model en uitvoering. Selecteer hier uw gewenste model en zie welke opties er zijn. Staan de door u gewenste opties er niet bij? Neem dan contact op en wij helpen u graag verder met een offerte op maat. 

Toon meer

DISCLAIMER

De vermelde WLTP waarden voor het gecombineerde brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn terugbepaald naar de waarden overeenkomstig de nieuwe WLTP-testmethodiek. Aanbod enkel geldig bij uiterste registratie van 30 november 2020 en uiterste levering op 3 december 2020. Mazda Leasing is gerechtigd de overeenkomst eenzijdig te beëindigen indien hier niet aan voldaan kan worden. De tarieven zijn gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km/jaar incl. rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting, verzekering o.b.v. 6 schadevrije jaren, pechhulp en BTW. Meerprijs kilometers maximaal € 0,1576 en minderprijs kilometers minimaal € 0,0315. De maandbedragen zijn exclusief brandstof en eventuele opties. Overige consumentenacties zijn niet mogelijk i.c.m. het Private Lease aanbod. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden

Private Lease MX-30: aanbod enkel geldig tot een uiterste offertedatum van 1 oktober 2020 met uiterste registratiedatum van 31 december 2020. De tarieven zijn gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km/jaar incl. rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting, verzekering o.b.v. 6 schadevrije jaren, pechhulp en BTW. Meerprijs kilometers maximaal € 0,1576 en minderprijs kilometers minimaal € 0,0315. De maandbedragen zijn exclusief energiekosten en eventuele opties. Overige consumentenacties zijn niet mogelijk i.c.m. het private lease aanbod.

Mazda Private Finance is een niet-doorlopend kredietaanbod van Mazda Finance, merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden en standaard informatieblad in de showroom. Uw Mazda-dealer treedt op als vrijgestelde bemiddelaar van Mazda Finance. Mazda Finance en uw Mazda-dealer geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financiële product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.

Mazda Leasing 
Postbus 703
2130 AS Hoofddorp
Nederland
T: +31 (0)20 658 3100
E: info@mazdaleasing.nl
W: www.mazdaleasing.nl