Hartgerink en Klomp Hoofddorp

Opaallaan 22-26
2132 XT Hoofddorp
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad nieuwe auto's, dealeroccasions en aantrekkelijke jong gebruikte demonstratie auto’s. Onze occasions worden standaard geleverd met 12 maanden BOVAG-garantie. De strenge selectie van de voorraad betekent dat je nog vele jaren plezier zal hebben van de auto. We noemen het niet voor niets dealeroccasions.

Heb je een vraag over een van onze auto’s of wil je een proefrit inplannen? Vul dan het contactformulier in of neem rechtstreeks contact met ons op via 023-5543838.

Mazda 2

1.5 Skyactiv-G Sportive met navigatie : dealer onderhouden
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Geïntegreerd navigatiesysteem
  • metaalkleur
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 14.984 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
R-659-PL
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2022
KleurPlatinum Quartz
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1496 CC
Omschrijving

Let op: dit betreft een auto welke door ons wordt ingezet als vervangend vervoer. De werkelijke kilometerstand kan afwijken van de getoond. De Mazda2 staat bekend om de fijne rijprestaties. De soepele transmissie levert in combinatie met de 1.5 4-cilinder motor een heerlijk rijgedrag. De zeer rijkelijke Sportive uitrusting zorgt er voor dat het u niets ontbreekt aan luxe en comfort. Daarnaast geeft het exterieur met haar 'glossy black' lichtmetalen velgen, de pianolak zwarte dakspoiler en spiegelkappen de auto een enorm sportieve uitstraling. Tevens is deze Mazda2 nog voorzien van fabrieksgarantie tot 25-10-2025 of 100.000 kilometer. Dit is tegen meerprijs te verlengen met 2 jaar en 50.000 kilometer. Deze Mazda2 is nieuw door ons geleverd. De levertijd op deze Mazda2 bedraagt 6 maanden.

U bent van harte welkom voor een proefrit of een vrijblijvende offerte. Wij werken met een aanvullende servicepakket à € 895,-. Dit houdt in een servicebeurt conform het schema met minimaal 12 maanden APK, 12 maanden Europese pechservice, 12 maanden BOVAG-garantie, volle tank brandstof, wassen, professioneel poetsen en interieur reinigen, vervangend vervoer bij grote onderhoudsbeurt, 10% korting op accessoires en 10% onderhoudskorting (op volgende onderhoudsbeurt). Ondanks onze grote zorg gedurende het samenstellen van deze advertentie kunnen er geen rechten worden ontleend aan het gepubliceerde.

Hartgerink en Klomp, partner in mobiliteit. Een bedrijf waar de wens van de klant nog steeds centraal staat. Op het gebied van aanschaf en onderhoud van mobiliteit kan bij ons praktisch alles, zolang het maar kenbaar is. Met meer dan 90 jaar ervaring weten wij precies wat goed is voor uw auto, bedrijfswagen of camper en wat wij u te bieden hebben.

Als officieel dealer van Mazda (ruim 45 jaar), service dealer van de merken Chevrolet en Daihatsu én partner van Truckland (Fiat Professional) bieden wij een compleet gamma aan personen- en lichte bedrijfswagens. Daarnaast is onze werkplaats door het universele Vakgarage merkonafhankelijk zodat wij elk merk auto, bedrijfswagen of camper uitstekend kunnen onderhouden.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
Geïntegreerd navigatiesysteem
metaalkleur
achterbank in delen neerklapbaar
Achterklep spoiler
achteropkomend verkeer waarschuwing
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun voor
bandenspanningscontrolesysteem
Garanties
Fabrieksgarantie 25-10-2025
Nap