Hartgerink en Klomp Hoofddorp

Opaallaan 22-26
2132 XT Hoofddorp
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad nieuwe auto's, dealeroccasions en aantrekkelijke jong gebruikte demonstratie auto’s. Onze occasions worden standaard geleverd met 12 maanden BOVAG-garantie. De strenge selectie van de voorraad betekent dat je nog vele jaren plezier zal hebben van de auto. We noemen het niet voor niets dealeroccasions.

Heb je een vraag over een van onze auto’s of wil je een proefrit inplannen? Vul dan het contactformulier in of neem rechtstreeks contact met ons op via 023-5543838.

Mazda MX-30

e-SkyActiv EV Luxury : dealer onderhouden - 8% bijtelling tot 12-2025
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • lichtmetalen velgen 18"
  • metaalkleur
  • navigatiesysteem
  • schuif-/kanteldak
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 22.964 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
K-227-KS
CarrosserieSUV
Bouwjaar2020
KleurMachine gray
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a30-12-2020
Gewicht1620 Kg
Omschrijving

Let op: dit betreft een demo auto. De werkelijke kilometerstand kan afwijken van de getoonde. De Mazda MX-30 staat bekend om de zeer fijne rijprestaties en extreem hoge veiligheid. De 145 pk sterke elektromotor levert een heerlijk rijgedrag. De zeer rijkelijke Luxury uitrusting zorgt voor meer dan voldoende luxe en comfort. Deze auto is dealer onderhouden (aantoonbaar). Deze auto zit nog in de fabrieksgarantie tot 30-12-2023 en 100.000 kilometer (afhankelijk van wat het eerst wordt bereikt). Het is mogelijk om de fabrieksgarantie met nog is 24 maanden te verlengen tegen meerprijs.

U bent van harte welkom voor een proefrit of een vrijblijvende offerte. Wij werken met een aanvullende servicepakket à € 895,-. Dit houdt in een servicebeurt conform het schema met minimaal 12 maanden APK, 12 maanden Europese pechservice, 12 maanden BOVAG-garantie, volle tank brandstof, wassen, professioneel poetsen en interieur reinigen, vervangend vervoer bij grote onderhoudsbeurt, 10% korting op accessoires en 10% onderhoudskorting (op volgende onderhoudsbeurt). Ondanks onze grote zorg gedurende het samenstellen van deze advertentie kunnen er geen rechten worden ontleend aan het gepubliceerde.

Hartgerink en Klomp, partner in mobiliteit. Een bedrijf waar de wens van de klant nog steeds centraal staat. Op het gebied van aanschaf en onderhoud van mobiliteit kan bij ons praktisch alles, zolang het maar kenbaar is. Met meer dan 90 jaar ervaring weten wij precies wat goed is voor uw auto, bedrijfswagen of camper en wat wij u te bieden hebben.

Als officieel dealer van Mazda (ruim 45 jaar), service dealer van de merken Chevrolet en Daihatsu én partner van Truckland (Fiat Professional) bieden wij een compleet gamma aan personen- en lichte bedrijfswagens. Daarnaast is onze werkplaats door het universele Vakgarage merkonafhankelijk zodat wij elk merk auto, bedrijfswagen of camper uitstekend kunnen onderhouden.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
electronic climate controle
lichtmetalen velgen 18"
metaalkleur
navigatiesysteem
schuif-/kanteldak
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrij assistent
alarm klasse 1(startblokkering)
alarmsysteem
Anti Blokkeer Systeem
Garanties
Nap