Image
Mazda

Bescherm uw Mazda tegen diefstal.

Mazda Keyless Block

Het is u vast niet ontgaan dat de modellen van Mazda momenteel enorm populair zijn onder autodieven. Uit onderzoek en cijfers van het Landelijke Informatiecentrum Voertuigcriminaliteit (LIV) is Mazda steeds vaker het doelwit van diefstal en staat de CX-5 momenteel vermeld in de top 5 van meest gestolen auto’s in Nederland. 

Wij realiseren ons dat voor u als Mazda rijder enorme gevolgen heeft, maar ook voor verzekeraars. Uit onderzoek van het Landelijke Informatiecentrum Voertuigcriminaliteit blijkt dat de meeste auto’s gestolen worden door middel van het zo genoemde Relay Attack.

Relay Attack is een veelgebruikte methode voor inbraak en diefstal van moderne personenauto’s. Het gaat hierbij om auto’s die zijn uitgerust met Smart Keyless Entry. Bij Relay Attack wordt het signaal van de autosleutel opgepikt door een speciaal apparaat en doorgestuurd naar een nepsleutel die in de buurt van de auto wordt gehouden. Hiermee denkt de auto dat de originele autosleutel aanwezig is en kunnen de portieren probleemloos worden ontgrendeld. Een simpele druk op de startknop volstaat om de auto te starten en weg te rijden.

Wil je een afspraak maken voor het monteren van dit beveiligingssysteem, druk op onderstaande button of vul het formulier in onderaan deze pagina.

Image
Mazda CX-5 2022 exterieur

Anti Relay Attack systeem voor Mazda

Afgelopen tijd is er nagedacht en gewerkt aan een systeem, een methode, om hier de gevolgen van te minimaliseren.

Als oplossing hiervoor is een 'Anti' Relay Attack systeem ontwikkeld. Als het waren een “Keyless Block“ systeem voor onderstaande 6e & 7e Generatie Mazda modellen:

  • 6e Generatie: Mazda2, Mazda3 (2014 - 2019), CX-3, CX-5 (2012 - 2020), Mazda6 & MX-5
  • 7e Generatie: Mazda3 (2019  -heden), CX-5 (2021 - heden), CX-30 & MX-30
Image
Mazda Sleutel

De Keyless Block maakt diefstal door middel van Relay Attack niet meer mogelijk en beveiligt uw Mazda tegen inbraak en diefstal. De Keyless Block is een SCM gecertificeerd beveiligingssysteem; zo wordt er na montage door ons als Mazda dealer Certificaat uitgeschreven.

De adviesprijs voor Keyless Block voor Mazda is €699,- (Inclusief montage, BTW, SCM Certificaten Klasse I/Mazda Keyless Block)

Voor het uitschrijven van het SCM certificaat, voor Keyless Block, zijn wij Hartgerink en Klomp, Kiwa/SCM erkend en gecertificeerd.

Heeft u vragen en/of interesse in dit systeem?

Vul onderstaand formulier in en kom in contact met ons.

Aanhef
Image
Maaike

Maaike

Aftersales and service
Vakgarage goed bereikbaar en zeer vriendelijk.
Rens Honcoop