Image
Jouw Mazda verdient het

Navigatie updaten

Het wegennet verandert elke dag. Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland komen en verdwijnen er elke dag wegen, rotondes en straten. Daarom is het cruciaal je navigatiesysteem up-to-date te houden met een update. Wij zorgen er graag voor dat je op het juiste pad blijft.

De eerste drie jaar na aanschaf van je nieuwe Mazda is navigatie updaten gratis. Voor de modellen van de 7e generatie, bijvoorbeeld de Mazda3 van 2019, de Mazda CX-5 van 2022, de CX-30 of 100% elektrische MX-30, is updaten 5 jaar gratis na aanschaf van je nieuwe Mazda. Na deze drie of 5 jaar is het mogelijk losse kaartupdates aan te schaffen. Dat kunnen wij doen bij het uitvoeren van de jaarlijkse onderhoudsbeurt, maar dat kunt u ook zelf doen via de Mazda Toolbox.

Image

NAVIGATIE VAN JE MAZDA ZELF UPDATEN

Afhankelijk van het model Mazda zijn er verschillende programma's om de navigatie up-to-date te houden. Wij helpen je graag vooruit met de nieuwste infotainment- en navigatiesystemen van Mazda. De Mazda navigatie updates zijn eenvoudig zelf te downloaden. Voor het updaten van de navigatie van alle 6e generatie Mazda's, dit zijn alle  modellen met het MZD-scherm zoals de afbeelding links doet voorkomen.

Updaten van dit navigatie systeem doet u via de Mazda Toolbox.

Uiteraard helpen wij jou bij vragen of onduidelijkheden of wij kunnen de update voor u uitvoeren als u er niet uit komt.

Image
Mazda-connect

Rij je een nieuwe Mazda3, Mazda CX-30, Mazda MX-30 of Mazda CX-5? Hiervoor is een andere navigatie update benodigd.

Updaten van dit navigatie systeem doet u via de Mazda Toolbox.

Is je auto nog geen 3 jaar oud? Maak een afspraak en wij updaten jouw navigatie gratis.

Disclaimer

De genoteerde prijzen, afbeeldingen en bijbehorende specificaties zijn vrijblijvend en kunnen te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Mazda behoudt zich het recht voor om wijzigingen door te voeren in specificaties, uitrusting en prijzen. Alle uitvoeringen leverbaar zolang de voorraad strekt.
* Apple, Siri en iPhone zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen. Apple CarPlay is een handelsmerk van Apple Inc.
* Android and Android Auto zijn handelsmerken van Google LLC